El pròxim divendres, 26 d’octubre, el Col·legi de la Consolació de Ciutadella amb la Junta local de l’ONG Delwende, han organitzat una Marxa Solidària per Veneçuela. Els alumnes de la Consolació sortiran a caminar per una bona causa. Tota la Comunitat Educativa esteu convidats a participar-hi, comencem a les 12 h al pati de l’escola. 

Aquest curs volem ajudar als veneçolans i veneçolanes que pateixen situacions de pobresa, també contribuirem en la construcció d’un pou d’aigua a la zona de l’Amazones, Caicara de l’Orinoco, i al manteniment d’una Casa d’acollida de filletes d’entre 5 i 9 anys a Barcelona, de Veneçuela.
A la porteria de l’escola, podeu adquirir una camiseta o una motxilla de Delwende amb un donatiu simbòlic.
Volem agrair-vos la vostra participació, sempre heu mostrat una gran solidaritat per les persones que viuen en situacions més extremes. Aporta el teu granet d’arena i junts construirem un món millor.

Consolació Ciutadella 18 19 Marxa Solidària ok 1

Delwende, al servei de la vida és una ONG que vol ser vehicle d'humanització,  generar vida a prop i lluny, contribuir al desenvolupament humà i ambiental en llocs on, sense la seva assistència i labor, seria pràcticament impossible avançar a ritme de tercer mil·lenni. Delwende significa “Recolzats en Déu”, volem ressaltar la nostra obertura a la universalitat, volem que aquest missatge de confiança en Déu arribi a tots els homes necessitats.

A Ciutadella l'ONG Delwende està present per mitja de tots els seus socis i col.laboradors i es fa visible en una Junta local que depen de la Junta Directiva en sede en Madrid, i està composta pels següents membres:

Delegada: M. Ángeles Torres Febrer
Secretaria: M. Isabel Sánchez Sánchez
Tresorer: José M. Genestar Capó
Vocals: Ana Tascón Marín
  Francisca Martín Peña
  Ana María Marqués Anglada
  José M. Carretero Febrer

 

QUINES ACTIVITATS REALITZEM?

Ens reunim trimestralment per tal d’impulsar activitats solidàries que eduquin, motivin i arrepleguin doblers que ajudin a mantenir els projectes sostinguts per l’ONG :

- La marxa solidària, al primer trimestre
- Una cursa solidària, al segon trimestre
- Bereneta solidària, al festival de Nadal
- Taller de manualitats, a les portes obertes

VAL LA PENA SER SOCI?

Un soci és una persona conscient de la realitat del món, que sap que amb petites accions i en comunió amb una ONG pot col·laborar en dignificar la vida de molta gent i reb més que el que dona. Ser soci dona força i veu a una ONG per a què davant les administracions publiques pugui rebre ajuda i subvencions econòmiques.

El soci té dret a una desgravació en la seva declaració de l’IRPF.

VULL FER-ME SOCI

Descarrega’t la subscripció que pots entregar en la porteria del col·legi o subscriu-te directament a la web de l’ONG DELWENDE: www.delwende.org

Escriu-nos  a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. SI VOLS FORMAR PART DE LA JUNTA LOCAL DE L’ONG A CIUTADELLA o demanar-nos qualsevol informació.  

A la pàgina web de DELWENDE trobeu tots els projectes que l'ONG està duent a terme.

Gràcies a tants socis ha millorat la VIDA REAL de totes aquestes persones arreu del món.

http://delwende.org/proyectos