Divendres, 18 d'octubre la comunitat educativa de la Consolació de Ciutadella juntament amb l'ONGD Delwende vam sortir al carrer per donar ritme a la solidaritat. Vam recòrrer els carrers més cèntrics de Ciutadella amb la mirada fixa en els fillets i filletes de Moçambic. Ells no tenen la mateixa sort que naltros, de vegades no disposen dels recursos mínims per  anar a l'escola, rebre una educació i aprendre. Amb aquesta marxa vam voler col·laborar fent aportacions a la seva escola per tal de tenir més possibilitats. Aquests fillets van a "La Casa de la Alegría" on s'atenen les seves necessitats primàries i al costat hi ha una escola on les Germanes de la Consolació els proporcionen unes ensenyances bàsiques.

L'ONGD Delwende, té un projecte, d'ajuda continua a aquesta obra que és el subministrament de productes bàsics, assegurar una menjada diària a fillets i professors, i el sosteniment de "La Casa de la Alegría". 

Gràcies a tots, perquè en les aportacions i donatius contribuïm a millorar la situació, i el que és més important, eduquem als fillets i filletes a compartir, a valorar més allò que ells tenen. GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!!

Consolació Ciutadella 19 20 Delwende 2

Demà, 18 d’octubre realitzarem la XI MARXA SOLIDÀRIA convocada per la nostra ONG “DELWENDE, AL SERVICIO DE LA VIDA”.
Convidam totes les famílies a participar en aquest acte de solidaritat amb els més necessitats. Les famílies ens podeu acompanyar a la marxa, l'entrada al col·legi per la porteria a les 12 h.

Volem ajudar a sostenir la “Casa de la Alegría” i una escola annexa, a Moçambic. La “Casa de la Alegría” acull fillets i filletes on reben el suport, l’atenció de les Germanes i personal de la Casa. L’escola és gratuïta amb sis aules i una biblioteca, els alumnes asseguren d’aquesta manera una menjada diària.

Col·laborant amb Delwende fem possible que les condicions de vida del poble de Moçambic milloren.

Consolació Ciutadella 19 20 Marxa Delwende w

"Cada soci, un soci nou" aquesta és la campanya per a aquest curs que ha llançat l'ONGD Delwende Col·labora, si ja ets soci, cercan un de nou. 

 

Delwende, al servei de la vida és una ONG que vol ser vehicle d'humanització,  generar vida a prop i lluny, contribuir al desenvolupament humà i ambiental en llocs on, sense la seva assistència i labor, seria pràcticament impossible avançar a ritme de tercer mil·lenni. Delwende significa “Recolzats en Déu”, volem ressaltar la nostra obertura a la universalitat, volem que aquest missatge de confiança en Déu arribi a tots els homes necessitats.

A Ciutadella l'ONG Delwende està present per mitja de tots els seus socis i col.laboradors i es fa visible en una Junta local que depen de la Junta Directiva en sede en Madrid, i està composta pels següents membres:

Delegada: M. Ángeles Torres Febrer
Secretaria: M. Isabel Sánchez Sánchez
Tresorer: José M. Genestar Capó
Vocals: Ana Tascón Marín
  Francisca Martín Peña
  Ana María Marqués Anglada
  José M. Carretero Febrer

 

QUINES ACTIVITATS REALITZEM?

Ens reunim trimestralment per tal d’impulsar activitats solidàries que eduquin, motivin i arrepleguin doblers que ajudin a mantenir els projectes sostinguts per l’ONG :

- La marxa solidària, al primer trimestre
- Una cursa solidària, al segon trimestre
- Bereneta solidària, al festival de Nadal
- Taller de manualitats, a les portes obertes

VAL LA PENA SER SOCI?

Un soci és una persona conscient de la realitat del món, que sap que amb petites accions i en comunió amb una ONG pot col·laborar en dignificar la vida de molta gent i reb més que el que dona. Ser soci dona força i veu a una ONG per a què davant les administracions publiques pugui rebre ajuda i subvencions econòmiques.

El soci té dret a una desgravació en la seva declaració de l’IRPF.

VULL FER-ME SOCI

Descarrega’t la subscripció que pots entregar en la porteria del col·legi o subscriu-te directament a la web de l’ONG DELWENDE: www.delwende.org

Escriu-nos  a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. SI VOLS FORMAR PART DE LA JUNTA LOCAL DE L’ONG A CIUTADELLA o demanar-nos qualsevol informació.