Dijous 14. Park Güell i Barcelona històrica

Aquest matí de ben prest ens hem aixecat i hem berenat ja que a les 9:00h havien de partir.

La primera visita ha estat el Park Güell de Gaudí. Allà, hem pogut apreciar l'arquitectura d'estètica modernista amb la qual Barcelona s'ha fet famosa internacionalment. Durant la visita s'ha posat a ploure intensament de manera que ens hem refugiat en el bosc de columnes on hem aprofitat per fer el bocata de mitjan matí.

Quan s'ha aturat de ploure hem baixat caminant pel carrer Lesseps fins el centre de Barcelona on hem pogut apreciar més edificis de Gaudí en el passeig de Gràcia, com la Pedrera , la Casa Milà...
A la plaça de Catalunya hem dinat molt ràpidament per després baixar per les Rambles fins el mercat de La Boqueria per on hem passetjat i fet alguna compra.

Seguidament , hem anat al Mercat del Born que ara està reconvertit en un museu que ens mostra com era la vida a Barcelona a principis del segle XVIII. La darrera visita històrica ha estat l'església de Santa Maria del Mar, un clar exemple d'edifici gòtic, que ens ha permès avançar algun concepte dels que estudiarem en el Tema 5 de Socials.

De camí a la parada de metro que ens porta a l'alberg hem fet un refresc al connegut bar de "El bosc de les fades" .

A les 20'45 hem sopat i ara ens disposem per anar al llit i gaudir d'un repòs ben merescut que demà tenim un altre dia ben complert.

IMG 3269aaa